Битва за Мощун під Києвом: український боєць поділився спогадами (ВІДЕО)

Кадирівці тікали так, що аж фуфайка заверталась

Російська армія — це армія боягузів, разом з кадирівцями та іншими, хто не вступаючи в бій обстрілює мирні українські міста та села. Про це заявив боєць 72-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України Олександр під час розповіді про битву за Мощун, що під Києвом, передають "Коментарі".

Боєць ЗСУ на війні з 2014 року. Він один з оборонців Мощуна біля Києва. Зізнається, що найважче було не втримати позиції, а найважче — втрачати своїх побратимів. Село Мощун українські військові звільнили від російських окупантів 21 березня.

"Росія — це не просто якийсь агресор. Це світова пухлина. Це завжди так було", — каже боєць 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

За його словами, "перша зустріч" з російськими військовими в нього була у 2014 році на Донеччині, поблизу села Петрівське.

"Ця війна, 2014 рік, мало кого навчила. Зараз трохи більше вже, згуртувались ті, хто навіть не розмовляв між собою, а жили на одному поверсі. Тепер все інакше, набагато важче. Ніхто не вірив, що вони подумають і зроблять такі дії. Не то, щоби дійти до Києва, а просто обстрілювати мирні містечка, села, не входячи в бій", — поділився думками український військовий.

Найбільші боягузи серед російської армії, це кадирівці, каже Олександр: "Тікали так, що аж фуфайка заверталась, і зброю кидали, й усю єрунду".

Відео про битву за Мощун у спогадах бійця 72-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України Олександра оприлюднив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися