Купити квартиру в Києві: де найнижчі ціни на житло (ФОТО)

Ціни на житло у столиці під час воєнного стану

Придбати квартиру у Києві під час війни навіть за найвигіднішими цінами наважиться зараз не кожний покупець, але є продавці, які за різних обставин продають житло у столиці за дуже спокусливими умовами. Журналісти порталу "Коментарі" шукали економічні варіанти — придбати квартиру до 15 тисяч доларів.

Один з варіантів економічного житла — у Святошинському районі Києва, поблизу метро "Академмістечко". Цей район столиці наближений до Ірпеня та інших містечок, де тривали запеклі бої. Одна з пропозицій — квартира площею 19,6 квадратних метрів під житло чи офіс на цокольному поверсі за 15 тисяч доларів. Без ремонту. Але навіть це оголошення скоріш виключення, тому що власнику треба продати нерухомість терміново.


Можна знайти квартиру у Дарницькому районі Києва за 13 тисяч доларів. Проте це ще не збудоване житло та продаж майнових прав по переуступці на квартиру площею 36,6 квадратних метрів. Масив майбутньої забудови — поблизу метро "Осокорки". У січні в Києві після довгої судової тяганини розпочали будівельні роботи на першій земельній ділянці у житловому комплексі "Патріотика на озерах" під новою назвою ЖК. Інвестори збанкрутілого банку "Аркада" чекали цього роками. Як просуватиметься будівництво у столиці під час воєнного стану, поки що невідомо.


У Солом'янському районі Києва ми знайшли оголошення про продаж квартири від 19 лютого вартістю у 12,8 тисяч доларів. На фото видно, що це житло площею майже 20 квадратних метрів у новобудові без ремонту.


Загалом недорогі квартири у Києві можна придбати лише у забудовника. Цінові пропозиції різні, проте однозначно нижче, ніж на вже збудоване житло.


На іншому популярному онлайн-сервісі з купівлі житла за 15 тисяч доларів квартиру у Києві не знайти. Принаймні нам не вдалося. У Дніпровському районі столиці продають житло у новобудові за 19,5 тисяч доларів. Звісно, що без ремонту. За 18,8 тисяч доларів — квартира у Дарницькому районі Києва поблизу метро "Вирлиця". Далі ціни на квартири у Києві стартують від 24 тисяч доларів за однокімнатне житло та ще дорожче. І це не центральні райони столиці.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

14 квітня 2022, 23:08

Сейчас купить квартиру в Киеве городе где находиться правительство перед боями за Донбасс и потом что дальше у рашистов на уме можно только гадать.Покупка квартиры сейчас это игра в рулетку.

Родриго

14 квітня 2022, 12:14

Квартиры по такой цене была до войны ,это недострои без документов .Памятники корупции

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися