На трасі Київ – Ковель облаштовують проїзд зруйнованим мостом (ФОТО)

Роботи ведуться у Бородянці

У Київській області розчищають дороги та облаштовують нові тимчасові переправи через зруйновані мости. Про це розповів міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, передають "Коментарі".

За його словами, на трасі міжнародного значення Київ – Ковель у місті Бородянка зараз облаштовують тимчасовий проїзд зруйнованим мостом. Окрім того, на ділянці дороги Демидів – Іванків працює важка будівельна техніка. Роботи ведуться на трасі Київ – Іванків – Овруч. Тут облаштовують під'їзди та зводять переправу через річку Здвиж.

В Міністерстві інфраструктури України нагадали, що цього тижня завершили будівництво двох тимчасових переправ у селі Катюжанка та на під'їзді до Ірпеня. Тривають роботи у Стоянці. Тут планують відкрити переправу наступного тижня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ — Чоп закрили рух транспорту на кілька днів із міркувань безпеки. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що у селищі Демидів Вишгородського району Київської області існує загроза повного затоплення через підірвану греблю.


Джерело: https://t.me/miUkraune/702


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися