Буча повертається до життя: вода вже є, незабаром буде газ та світло

Водопостачання у місті вже відновлено

У Бучі вже відновили водопостачання та завершують роботи з відновленням інших систем життєдіяльності. Про це заявив Бучанський міський голова Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

За його словами, газові комунікації у Бучі лагодили кілька днів поспіль. Над цим працювали фахівці "Київоблгаз", комунальники і волонтери. "Належним чином відремонтували. Зараз вже подали високий тиск і система витримала. Тепер подають газ у мікрорайони", — заявив Федорук.

Мер Бучі зазначив, що для перевірки всіх газових мереж потрібен час, тому роботи активно тривають. Відновити електропостачання у Бучі планують до 17 квітня. "Зараз лікарня, гуманітарний штаб, резервуари чистої води, пожежна частина хоч і по тимчасовій схемі, але вже отримують електроенергію", — поінформував Бучанський міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за період російського військового вторгнення окупанти вбили понад 400 жителів Бучанської громади. У Київській обласній військовій адміністрації оприлюднили відео ексгумації тіл з однієї з братських могил біля місцевого храму у Бучі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися