В усіх районах Києва провели толоку: як це було (ФОТО)

У столиці прибирали території і висаджували нові дерева й кущі

У Києві в рамках Дня довкілля відбулися толоки в усіх районах столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Роботи з благоустрою столиці провели на 16 локаціях. Комунальникам допомагали небайдужі кияни. У Києві попри воєнний стан готуються до весни — прибрали території і висадили близько півтисячі дерев і тисячу кущів. У толоках було задіяно понад сто одиниць техніки.

Заступник мера Києва Петро Пантелеєв зазначив, що попри тяжкі часи кияни не припиняють працювати і налагоджувати життя в умовах воєнного стану. В мерії оприлюднили світлини з однієї з локацій у центрі Києва, де відбулася толока. Кияни та комунальники навели лад у парку "Володимирська гірка".

Одну з локацій у Голосіївському районі столиці відвідав Київській міській голова Віталій Кличко, повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів Києва Олександр Возний.

"Радий поділитися результатами нашої роботи – за сьогоднішній день спільними зусиллями у Києві висадили 500 дерев та майже 1000 кущів!" — заявив Возний.

У мерії Києва подякували усім киянам, комунальникам та волонтерам, які долучилися до толоки у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися