У Київському зоопарку відкриють паркінг на чотириста машин

Новий паркінг створюється для відвідувачів зоопарку в Києві

Припаркуватися в столиці - проблема не тільки для центральних районів. Створення паркувальних майданчиків допомагає розвантажити вулиці міста. Так, про новий паркінг заявила київська влада. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Уже в кінці вересня на території столичного зоопарку ми відкриємо новий паркінг на понад 400 авто. Заїхати на нього можна буде з вулиці Зоологічної. Відкриття паркінгу спростить доступ до зоопарку і розвантажить дорожній рух. До реконструкції вхідної групи автомобілі відвідувачів займали весь крайній правий ряд проспекту Перемоги. А тепер - намагаються паркуватися на вулиці Зоологічній. Роботи з будівництва паркінгу ще тривають", - сказав міський голова.

Зібрані за парковку кошти мають намір направити на потреби зоопарку. Адміністрація має право сама вирішити, скільки брати з власників авто за стоянку автомобіля.

Як повідомляв портал "" Коментарі ", за липень київські водії заплатили понад 1,5 мільйона гривень штрафів за неправильну парковку . Про це   повідомив   авто центр.

"Київські інспектори з паркування спільно з патрульною поліцією безперервно ведуть боротьбу з порушниками правил паркування, які дозволяють собі залишати машини на переходах, тротуарах і газонах. Найбільш відважні з них перекривають цілі шпальти на дорогах, просто забуваючи про інших учасників руху", - йдеться в повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися