На Київщині вже знешкодили понад 16 тисяч вибухонебезпечних предметів

Сапери утилізували понад 16,5 тисячі боєприпасів, які залишилися після воєнних дій у Київській області

Про те, що українські сапери знешкодили понад 16,5 тисячі боєприпасів, які не вибухнули під час бойових дій у Київській області, повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк у своєму Тelegram-каналі.

Так, станом на 18 квітня рятувальниками були оброблені такі населені пункти, як Немишаєве, Буча, Горенка, Нікулічі, Ірпінь, Ворзель, Загальці, Майданівка, Пилиповичі, Стара та Нова Буда, Нова Гребля, Дружна, Бородянка та Галинка Бучанського району, , Перемога, Богданівка, Скибін, Залісся, Велика Димерка Броварського району, Поталівка, Димарка, Старі Соколи, Ковалівка, Козаровичі, Димер, Катюжанка, Тальська, Рудня, Феневичі, Красилівка, Потоки у Вишгородському районі.

Станом на 18 квітня було знешкоджено 508 вибухонебезпечних снарядів, а протягом усього часу після звільнення Київської області саперам вдалося утилізувати 16 501 боєприпас. Також Павлюк додав, що роботи з розчищення території від вибухонебезпечних предметів продовжуються.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що про купанти замінували цвинтар у Київській області . Це сталося у Пущі-Водиці, а цвинтар зараз закритий: людям доводяться ховати своїх рідних та близьких у дворах біля своїх будинків.

Джерело: https://t.me/kyivoda/3334


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися