У Києві обстежують житлові будинки, які зазнали сильних пошкоджень згодом ворожих обстрілів

Загалом у Києві постраждали понад 200 житлових будівель

Про те, що у Києві оглядатимуть будинки, які зазнали критичних поразок внаслідок бойових дій у місті, повідомляє заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

За словами Пантелєєва, в українській столиці проходять комісійні огляди житлових будинків, які постраждали найбільше після ракетного та бомбового обстрілу. Наразі на місцях свою роботу виконують відповідні фахівці профільних інститутів та міські комісії, які зроблять висновки на основі побаченого.

Після отримання КМДА висновків експертів будуть прийняті рішення про проведення необхідних аварійних робіт на пошкоджених об'єктах. Також будуть розглядатися питання щодо експлуатації будинків та безпеки заселення в них людей.

Також заступник голови КМДА повідомляє про те, що загалом від бомбардувань, що проводяться російськими військовими, у Києві постраждали понад 200 будівель, серед яких не тільки житлові будинки: до постраждалої цивільної інфраструктури входять і школи, і дитячі садки, і приватні садиби. Під час оглядів будівель буде проведено їх класифікацію за кількістю та масштабами пошкоджень.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що біля військового шпиталю в Ірпені було знайдено надпотужну бомбу РФ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися