Перекриття траси Київ — Чоп: оприлюднена схема об‘їзду

Як об’їхати перекриті ділянки дороги у Київській області

На Київщині перекрито кілька ділянок траси Київ — Чоп через проведення очищення автомобільної дороги від знищеної бойової техніки та сміття. В "Укравтодорі" для водіїв оприлюднили схему об‘їзду, передають "Коментарі".

Дорожні роботи проводять на 52 кілометрі Житомирської траси, де перекрили рух автомобільного транспорту поблизу Калинівки. Закриті також під'їзди до траси Київ – Чоп поблизу 51 кілометра. Об'їзд організували через територію Логістичного парку "Комодор" (Komodor Logistics park). Водіїв закликали врахувати це при плануванні подорожей.


Днями на Житомирській трасі відновили сполучення з Києвом поблизу Стоянки. Тут у напрямках столиці та Житомира звели тимчасову переправу. Користуватися нею можуть легкові та маловантажні автомобілі.

Загалом на трасі Київ – Чоп у Київській області вже очистили від знищеної бойової техніки та сміття понад сотні кілометрів. Дорожні роботи тривають та на деяких ділянках траса досі небезпечна. За кілька місяців на Житомирській трасі планують збудувати новий міст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області тривають роботи з розмінування колій. Сапери розчистили ділянку залізниці від міста Ірпінь до міста Бучі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися