У лісі на Київщині знешкодили мінне поле (ФОТО, ВІДЕО)

Роботи проводили поблизу села Стара Буда

У Бучанському районі Київщини зачистили від мін та розтяжок територію ведення бойових дій та лісовий масив, де підірвався вантажний автомобіль. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України в регіоні.

Рятувальники перевірили село Берестянка, де проводились бойові дії, та місце підриву вантажного автомобіля в лісовому масиві поблизу села Стара Буда. Сапери під час перевірки виявили у лісі мінне загородження з протитанковими та протипіхотними осколковими мінами. Загалом на місцях перевірили вісім гектарів території та вилучили два десятки вибухонебезпечних предметів. Мінне поле знешкодили.

Рятувальники та влада Київщини вкотре закликають місцевих мешканців не ходити в ліс, на поля та водойми в тих населених пунктах, де велись бойові дії. Дуже небезпечно наближатися до розбитої ворожої техніки, заходити до покинутих споруд та будинків, а водіям — з'їжджати на узбіччя доріг. У Державній службі з надзвичайних ситуацій України також показали, як триває розмінування та які міни сховали росіяни за час окупації населених пунктів.

Нагадаємо, з питань безпеки та через комендантську годину киянам радять святкувати Великдень в онлайн-режимі. Дивіться розклад онлайн-трансляцій великодніх богослужінь у столичних храмах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися