У Білій Церкві заборонили стихійну торгівлю, мешканці обурені

В мерії пояснили причини такого рішення, але люди дуже невдоволені

На території Білоцерківської міської територіальної громади заборонили несанкціоновану торгівлю продуктами харчування. Відповідне рішення ухвалили депутати Білоцерківської міської ради, передають "Коментарі".

В мерії Білої Церкви мотивують ухвалену заборону "покращенням благоустрою, недопущенням інфекційних захворювань та незручностей, які створює несанкціонована торгівля продуктами харчування". Заборонити стихійну торгівлю на території громади вирішили з 26 квітня. Протидіяти торгівлі "з рук" мають підприємці, які забезпечують функціонування міських ринків та інших об’єктів торгівлі.

У коментарях до ухваленого рішення щодо заборони торгівлі у Білій Церкві більшість місцевих мешканців обурюються:

— "Пораздавали кумам місця під базарчики, людям тепер торгувати нема де! Тільки про себе думаєте! І штраф ще збираєте!"

— "А де була мерія коли почалась війна і в маркетах лежали самі крабові палички, і якби не стихійні ринки місто б з голоду здохло";

— "Я залюбки купувала зелень та інші продтовари у людей, які їх виростили. Вже всі знали один одного. Жити тут було зручно, не дивлячись на те, що квартири невеликі. Тут після роботи можливо було придбати все, а зараз хоч плач";

— "Тобто у нас знову вороги свої ж люди? Щоб бабусі пучок зелені вже не було, де продати і заробить копійку???"

— "А що робити мешканцям на Піонерській? Ліквідували ринок, тепер проблема придбати те, що могли раніше придбати без проблем. Це стосується не тільки продовольчих товарів. Зараз проблема з придбанням елементарних речей…"

— "Я вибачаюсь ви зовсім з розуму там зійшли? У вас все добре з головою? Ні? . Спочатку відмовились алкоголь продаж поновлювати, внаслідок впали доходи магазинів супермаркетів не можуть фактично працювати ресторани бари і інші заклади. Внаслідок немає роботи…"

— "Це жах! Та ще в такий час!!!"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися