Пейзаж у розквіті: як виглядає ботанічний сад у Києві (ФОТО)

Зі столиці передали вітання американським партнерам у світлинах

Співробітники Національного ботанічного саду України у Києві імені М.М. Гришка НАН України цього тижня надіслали вітання партнерам з США через квітучі рослини. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на повідомлення американського дендрарію "Арборетум".

"Їхній пейзаж у повному розквіті. Українською мовою назва кожного місяця описує важливі події у світі природи", — йдеться у дописі до оприлюднених світлин.

У дендрарії зазначили, що попри те, що відвідувачі "Арборетуму" знаходяться далеко, на цих фотографіях помітять знайомі краєвиди: "Магнолія, форзиція, верба і модрина так само улюблені, як і в Бостоні. Дякуємо співробітникам Національного ботанічного саду України, які продовжують інформувати про свої сім'ї, місто та свої заповітні рослини".

Зараз Національний ботанічний сад у Києві зачинений. Коли його відкриють для відвідувачів, в адміністрації столичного ботсаду поки що не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві, попри воєнний стан, триває відновлення зелених насаджень. На початку квітня лише за день на території Дарницького лісопаркового господарства висадили п’ять тисяч сіянців ялини. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися