Іванків, Бородянка, Ірпінь: на Київщині відновлюють роботу судів

Як триває цей процес на деокупованих територіях

На звільненій від російських окупантів частині Київщини відновлено роботу Іванківського районного суду та процес триває в інших населених пунктах. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського апеляційного суду.

Бородянка зазнала значних руйнувань за час окупації російськими військами. Двоповерхове приміщення Бородянського районного суду Київської області було повністю зруйноване обстрілами російської армії. Для відновлення роботи суди знайшли нове приміщення. Найближчими тижнями його приведуть у відповідність й робота Бородянського районного суду буде відновлена.

На черзі також відновлення роботи Макарівського районного суду та Ірпінського міського суду Київської області. Вже відновив свою роботу Іванківський районний суд. Під час окупації селища Іванків російськими військами будівля закладу вистояла і зазнала некритичних зовнішніх пошкоджень. Всередині приміщення суду перебуває у задовільному стані, відновлено електропостачання та зв'язок.

У Київському апеляційному суді нагадали, що в закладі встановлено особливий режим роботи в умовах воєнного стану. Зокрема, припинено розгляд справ у відкритих судових засіданнях за участю учасників судового процесу. З подробицями можна ознайомитись за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вдалося врятувати кілька вцілілих після авіаударів по Бородянці експонатів краєзнавчого музею. Детальніше — дізнавайтеся з нашого матеріалу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися