На Київщині виявили розплідник з голодними та знесиленими собаками

Волонтери намагаються допомогти тваринам

У селі Копилів Макарівського району Київщини виявили собачу ферму зі змученими та знесиленими тваринами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію команди UAnimals.

В організації зазначають, що після звільнення Київщини від російських окупантів кількість ледь живих тварин була просто катастрофічно. Однією із наймоторошніших знахідок волонтерів стала собача ферма в Копилові. Там виявили розплідник собак пітбуль-типу. Понад сорока тварин були прив'язані на ланцюги, зневоднені та голодні. Окрім того, багато з них були в шрамах, зі слідами старих травм, а також з різного роду захворюваннями.

"На жаль, власник цієї ферми не віддає собак волонтерам. На щастя, декількох таки вдалося взяти під опіку Катерині з Фонду "Трініті". Наразі три собаки перебувають на лікуванні, а решта поки знаходиться у власника та потребує відновлення після голодування та знесилення", — йдеться в повідомленні команди UAnimals.

Волонтери допомогли тваринам фінансово. Одна частина коштів піде на операцію для найбільш хворої собаки, а друга — на відновлення решти собак. Реквізити для допомоги в боротьбі за життя тварин — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що парку "Київська Русь" через скрутне становище потрібна фінансова та організаційна допомога, щоб прогодувати коней. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися