З передмістям Києва відновлюють залізничне сполучення (ВІДЕО)

Як триває ліквідація наслідків "руського миру"

Залізничники ремонтують колії на напрямку Київ — Тетерів та невдовзі обіцяють відновити залізничне сполучення з містами-супутниками столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Перевізник оприлюднив відео, як тривають роботи з відновлення залізничної інфраструктури, пошкодженої внаслідок інтенсивних обстрілів російських окупантів. Залізничники ремонтують колії та мости.

"Після обстрілів відновлюємо напрямок Київ — Тетерів. Відновлюємо земляне полотно, колії, і на мостах ведемо роботи з відновлення контрвуголків. Відновимо колії — тимчасово запустимо рух однією колією. Згодом усе відновимо — буде нормальний рух усіх поїздів. Все буде Україна", — прокоментував мостовий майстер Вадим Левицький.

Коли перший етап робіт буде завершено, обіцяють відкрити залізничне сполучення однією колією. По завершенні робіт відновлять курсування приміських поїздів до Ірпеня, Бучі, Ворзеля, Клавдієвого, Бородянки та інших населених пунктів Тетерівського напрямку.

Дивіться на наслідки російського військового вторгнення у Київській області, та як працюють над їх ліквідацією "залізні люди" на відео.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися