Чемпіонат кінологів: кияни кращі

Чемпіонат серед кінологічних служб проходить в Україні вже вп'яте

В Україні пройшов 5-ий Всеукраїнський чемпіонат НПУ з багатоборства кінологів. Переможцем виявилася кінологічна служба Києва - їй дісталося перше місце. Про це повідомили в ГУ Нацполіціі Києва.

Кінологи змагалися на території центру в Житомирській області. Протягом трьох днів, 8-10, вересні службові собаки демонстрували свої навички та вміння, якими їх навчив поліцейський-кінолог.

Переможців обирали за результатами проходження відповідних випробувань - затримання умовного правопорушника, пошукова робота, послух, подолання смуги перешкод, вибірка людей і речей.

Лідером чемпіонату став київський кінолог Євген Сорокун зі службовою собакою Бертою, який представляв команду столичного главку поліції. Тандем поліцейського зі службовою собакою набрав 337 балів і став кращим кінологічним дуетом 2020 року, а також завоював Кубок президента Кінологічної спілки України.

Як повідомляв портал "Коментарі", власниця імпровізованого міні-притулку для собак-інвалідів киянка Світлана Безсмертна шукає новий будинок для своїх вихованців. У жінки 33 собаки, 12 з яких - з інвалідністю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися