Поїзд між Києвом та Черніговом курсуватиме швидше

Оприлюднено новий розклад руху

Між Києвом та Черніговом поїзд, сформований із сучасних комфортних вагонів українського виробництва, курсуватиме швидше в обох напрямках. Про це повідомили в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

Пасажирів поінформували, що поїзд зі столиці до Чернігова з 1 травня пришвидшився на 40 хвилин. Можна обрати подорож у першому та другому класах. Вартість квитків складає 180 гривень та 102 гривні відповідно.

З Києва з 1 травня поїзд №702/701 відправлятиметься о 16:14, прибуття до Чернігова о 19:31. В зворотному напрямку, з Чернігова, відправлення поїзду № 704/703 о 7:23, а прибуття до Києва вже о 10:41.

В "Укрзалізниці" додали, що пришвидшення сполучення між Києвом та Черніговом стало можливим за рахунок скасування деяких зупинок. Тепер поїзд за цим напрямком задіяно як експрес з максимально беззупинковим рухом.

Тим часом біля зруйнованого мосту на дорозі за маршрутом Київ – Чернігів будують об'їзну дорогу. Зараз дорожники працюють над монтажем труби для пропуску води. Це друга тимчасова переправа, збудована на трасі Київ — Чернігів після звільнення від російських окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з головного приміського вокзалу Києва до Ніжина відновлено курсування поїздів. Дивіться розклад руху ще чотирьох електричок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися