Кільцева електричка у Києві курсує з затримками: розклад

Пасажирів попередили про зміни в «Укрзалізниці»

У Києві через ремонтні роботи на колії кільцева електричка курсує з затримками. Про це пасажирів попередили в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

Розклад руху кільцевої електрички у столиці змінено на п'ятницю, 29 квітня, та суботу, 30 квітня. Ремонтні роботи залізничники проводять по перегону Борщагівка — Почайна.

Зі станції Святошин та інших кільцева електричка відправлятиметься на вісім хвилин пізніше. Відправлення поїздів з Дарниці й аналогічно по наступних станціях — на сім хвилин пізніше.

Відправлення кільцевої електрички зі Святошина: 11:47, 12:47, 13:47, 14:47 та 15:39.

Відправлення кільцевої електрички з Дарниці: 12:45, 13:45, 14:45, 15:45 та 16:45.

Пасажирів попереджають, що  електропоїзди, що прибуватимуть на станцію Святошин в період з 11:37 до 15:43, будуть в русі довше від 17 до 23 хвилин. "Укрзалізниця" просить врахувати тимчасові зміни в розкладі кільцевої електрички під час планування поїздок столицею.

Нагадаємо, з 16 квітня відновлене залізничне сполучення Києва та Ніжина — розклад поїздів з приміського вокзалу "Дарниця".

Портал "Коментарі" також повідомляв, що з головного приміського вокзалу Києва до Ніжина відновлено курсування поїздів. Дивіться розклад руху ще чотирьох електричок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися