У військовій адміністрації Києва показали руїни передмістя (ВІДЕО)

Як виглядають наслідки "руського миру" та шокуючі приклади мінувань

У Київській міській військовій адміністрації оприлюднили відео розмінувань околиць столиці. На кадрах видно, яких ушкоджень та руйнувань зазнали житлові будинки та інфраструктура внаслідок обстрілів російських окупантів, передають "Коментарі".

"Це пряме влучання в будинок, а це вони під техніку рили свою. Будинок реально не підлягає ремонту. Немає сенсу його ремонтувати чи відбудовувати", — коментує руїни будинків та окопи росіян український сапер.

Піротехніки обстежують кожен куточок звільненої від російських окупантів території та знаходять шокуючі розум людини заміновані предмети. Зокрема, росіяни навмисно маскують міни та гранати дитячими речами та іграшками.

"Звіри так мінують, а не люди. В одному з будинків граната засунута у стакан, витягнуто кільце і зверху дитячою кружкою закрита, щоб дитина прийшла, взяла свою кружку і граната викотилася під ноги. Є ще заміновані дитячі речі. Є замінована дитяча колиска. Спеціально, щоб люди прийшли, перестелили, чи щось зробили, й під час цього, як з кружкою, стався б вибух. Це не те, що порушення якихось Женевських конвенцій чи умов ведення війни. Це просто війна між людьми й звірями", — наголосив сапер.

Як працюють українські сапери під час ліквідації наслідків "руського миру" у передмісті Києва — дивіться відео.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися