В центрі Яготина під час війни молодь влаштовує дискотеки

Мер міста обурена і звернулась до батьків підлітків

Під час воєнного стану та надважку ситуацію в окупованих регіонах України, постійних обстрілів українських міст в Яготині підлітки влаштовують дискотеки. Яготинський міський голова Наталія Дзюба обурена такою поведінкою та звернулася до батьків у відеозверненні, передають "Коментарі".

"Україна — це не тільки Яготин. Це — і Маріуполь, і Харків, і Одеса, і Київ. І якщо ідуть військові дії там, то ми своїм серцем, своєю душею повинні спільно з тими людьми переживати і відчувати всю ту біль, що відчувають вони", — сказала Дзюба.

За її словами, місцеві підлітки віком від 12 років і більше влаштовують дискотеки на центральній площі Яготина, де в останню путь проводжають загиблих українських захисників.

"Неприпустимо, коли на центральній площі міста, там, де ми зараз проводжаємо в останню дорогу і звучить "кача" (пісня пам’яті Небесної Сотні, — ред.) увечері збирається наша молодь і під музику влаштовують певні танцювально-розважальні дискотеки", — обурена мер Яготина.

Яготинський міський голова звернулася до батьків із закликом звернути увагу на патріотичне виховання підлітків та їхню поведінку під час війни. Дзюба нагадала, що війна в Україні триває та небезпека у Київській області після звільнення від російських окупантів нікуди не поділась, про що свідчать нещодавні ракетні обстріли Києва та Фастова.

"Почуття патріотизму — це і наша з вами поведінка, це наше щоденне, щохвилинне відношення. Я не за щохвилинну скорботу, я за щохвилинну повагу до тих людей, які захищають, до тих людей, які підтримують, до тих людей, які тримають зброю і гинуть за нас", — наголосила очільниця Яготина.

Мер міста закликала яготинців утриматись від розважальних заходів, поки в Україні триває війна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися