У Києві курсантки, на яких наїхав майор, відмовилися від грошової компенсації

За результатами експертизи, автомобіль майора знаходився в справному стані

У столиці курсантки Української військово-медичної академії, яких збив майор ЗСУ Володимир Холодний, відмовилися від компенсації. Про це дівчата сказали на брифінгу, передає Суспільне.

"Вони (сім'я майора) пропонують нам компенсацію. Ми від неї відмовляємося, оскільки ми знаємо, що у нього є дружина онкохвора і дитина", - сказала одна з потерпілих Олександра Гуй.

Вона додала, що в результаті аварії у неї порвалися м'язи на стегні та були зламані кістки.

"Плюс у мене зняли некроз, а як воно буде гоїтися, ніхто не знає. Плюс у мене поламані кістки. Апарат варто зовнішньої фіксації. Його також треба буде знімати, ставити пластину, накладати шкіру. Ще багато всього. І все буде добре", - зазначила дівчина і додала, що ще є загроза втрати стопи, тому лікарі не поставили дренаж.

Галина Ніколіна додала, що родина майора не винна в тому, що він зробив, "і не повинна нести цей тягар і відбувати за нього його неадекватність дій". Плюс до цього дівчина зазначила, що за результатами транспортної експертизи встановили, що транспорт майора була справним.

"Я розумію, що все буде добре, тому що" а як інакше? ". Вже сталося і сталося. Повернення вже назад немає. Будемо людьми нового покоління - будемо кіборгами. Ось і все", - розповіла Тетяна Ніколаєва.

Нагадаємо, п'яний майор за кермом Toyota Prius збив трьох курсанток військового ВНЗ. Всіх трьох госпіталізували з переломами кінцівок. Двом дівчатам ампутували ноги.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися