Між Києвом та Полтавою запустили транспортне сполучення (ВІДЕО)

Ця міжнародна магістраль є однією з ключових у країні

Між Києвом та Полтавою дорогою, що є однією з найважливіших в країні, запустили транспортне сполучення міжнародною трасою. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію міністра інфраструктури України Олександра Кубракова.

Тимчасову об'їзну дорогу побудували поруч зі зруйнованим мостом поблизу села Борщів. Ця траса розрахована як на легковий, так і на вантажний транспорт. Переправу через річку Трубіж дорожники облаштували у найкоротші терміни. Тут проклали сім водопропускних труб, укріпили ґрунт та поклали асфальтобетонне покриття.

"На Київщині нам вже вдалося відновити рух на усіх зруйнованих переправах окрім тих, які потребують розмінування", — сказав Кубраков.

Відкриття дороги прокоментував й голова Офісу президента України Андрій Єрмак. Посадовець наголосив, що в Україні швидко відновлять інфраструктуру, що була зруйнована під час бойових дій з російськими окупантами.

"Після перемоги будуть відбудовані сучасні мости та розв‘язки", — заявив Єрмак.

Відео відкритої між Києвом та Полтавою міжнародної траси оприлюднив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков. Також можна подивитись відео, як відновили залізничний міст між Києвом та Ірпінем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися