В Ірпені людей розселять у залізничних вагонах: подробиці

Вагони для мешканців Ірпеня виділять вже наступного тижня

"Укрзалізниця" вже наступного тижня планує передати декілька спальних вагонів до Ірпеня. Там тимчасово буде проживати майже 200 місцевих жителів, які втратили в результаті російської агресії дім. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер Ірпеня Олександр Маркушин. 

"Це не просто рухомий склад, це для проживання: з душем, окремими туалетами, з ліжками, з вагоном-рестораном. І ми зможемо 150-200 людей розмістити там", - заявив мер міста.

Також зазначається, що вагони будуть стояти на колії та будуть огороджені парканом, щоб люди не вийшли на колії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві згоріла будівля кінотеатру. За даними рятувальників, пожежа сталася у кінотеатрі близько півночі. Горіла будівля непрацюючого закладу на вулиці Героїв Севастополя, 44, що у Солом'янському районі Києва. У триповерховому кінотеатрі спалахнула глядацька зала.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині сапери знайшли та знешкодили некеровані ракети та осколкові боєприпаси. Наразі триває робота саперів із розмінування територій. Також поліція Київщини вкотре наголосила, що необхідно повідомити саперам, якщо виявив підозрілий предмет. У жодному разі його не можна чіпати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися