У Києві запросили відвідувачів на садовий вікенд до ВДНГ

Організатори розповіли про програму заходу

У Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) проведуть для відвідувачів садовий вікенд. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Цими вихідними, 14 та 15 травня для відвідувачів ВДНГ організують садовий вікенд. Захід відбудеться у блакитному будиночку Kitchen&Garden. Відвідувачам обіцяють представити велику кількість розсади різноманітних квітів та овочів, зокрема помідори, селера, капуста, перці та огірки. Також під час заходу представлять різний садовий інвентар та декор.

"Будемо раді бачити, як досвідчених дачників, так і любителів, які хочуть спробувати вирощувати рослини дома на підвіконні", — йдеться в повідомленні організаторів.

На цей маркет вхід вільний. Ярмарок працюватиме з 11:00 до 19:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у "Добропарку" під Києвом тюльпани дивують своїм різноманіттям кольорів та барв — подробиці про відновлення роботи закладу в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що у Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) відкрили простір сімейного відпочинку Kacheli та працюють ще кілька локацій.

Читайте також, що Київський зоопарк відновив роботу в режимі парку та знову відкритий для відвідувачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися