У Києві відкрили сімейний простір на ВДНГ: подробиці (ФОТО)

Анонсоване відкриття оранжереї

У Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) відкрили простір сімейного відпочинку Kacheli та працюють ще кілька локацій. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комплексу.

У просторі сімейного відпочинку зібрані різні види гойдалок — дерев’яні, мотузкові та інші. На локації є батут, що витримує не тільки малечу, а й дорослих вагою до ста кілограмів. Простір сімейного відпочинку Kacheli на ВДНГ працює щодня з 10:00 до 18:00. Для дітей зростом до 120 сантиметрів вхід до зони відпочинку вільний, вартість квитка становить 60 гривень. 

Окрім того, на ВДНГ цього тижня відкриють оранжерею. Ця локація почне працювати з 12 травня. Відвідати оранжерею можна буде щодня з 12:00 до 18:00. Залу з баром поки що не відкривають. Вартість квитків становить 80 гривень, пільговий — 60 гривень. Розрахунок на ВДНГ поки що безготівковий.

"Під час повітряної тривоги локація закривається і ми просимо відвідувачів пройти у найближче бомбосховище, що знаходиться у павільйоні №1. Після відбою тривоги можна буде повернутися в оранжерею", — йдеться в повідомленні Національного комплексу "Експоцентр Україна".

На ВДНГ також вже можна приходити кататися на велосипедах, пити на каву та їсти смаколики. Працівники комплексу також працюють у спільному з Made in Ukraine гуманітарному штабі — доставляють допомогу жителям деокупованих міст, територіальній обороні та Збройним Силам України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відновили роботу тролейбусних маршрутів до Національного комплексу "Експоцентр Україна".

Нагадаємо, у столичному парку Співоче поле відкрили сезон сотнями тисяч тюльпанів та іншими весняними квітами. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, яку погоду прогнозують синоптики прогнозують у Києві цього тижня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися