Співоче поле відкриває сезон пів мільйоном тюльпанів

Киян запрошують на відпочинок серед квітів

У київському парку Співоче поле відкривають сезон сотнями тисяч тюльпанів та іншими весняними квітами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Улюблений киянами парк Співоче поле відкриває територію для відвідувачів. Скоро тут розквітнуть понад 500 тисяч тюльпанів. Киян запрошують на відпочинок серед квітів. Парк розпочне роботу з третього травня.

Окрім тюльпанів, на Співочому полі можна буде помилуватися красою нарцисів, ірисів, крокусів та інших рослин. Для дітей на Співочому полі працюватиме зона розваг та батут. Частину грошей від продажу квитків Печерський ландшафтний парк обіцяє перерахувати на потреби Збройних Сил України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у лісопаркових зонах Києва та передмістя триває розмінування, а через міни маже щодня трапляються трагічні випадки підриву людей. Мер столиці Віталій Кличко назвав найнебезпечніші зелені зони у Києві.

Нагадаємо, у Києві в парку "Кіото", що поблизу станції метро "Лісова", з’явилася ще одна улюблена киянами фотозона — розквітли сакуриДивіться також нові світлини весняного Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися