Весняний Київ потопає у квітах: життя триває (ФОТО)

Як виглядає столиця України у квітні

У Києві розквітлі тисячі квітів та зазеленіла травиця на газонах, а у парках побільшало людей. Нові світлини весняного Києва оприлюднили в мерії столиці, передають "Коментарі".

Весняний Київ чарівний попри воєнний стан, постійні сигнали повітряної тривого та напружену ситуацію з безпекою. На фото, зроблених в центрі столиці, можна побачити, як оживає місто. У парках та на вулицях Києва побільшало людей. До столиці повертається все більше киян, проте влада досі закликає зачекати з поверненням через постійні загрози ракетних обстрілів окупантів.

Великдень у Києві пройшов у спокійній обстановці, повідомили у Київській міській державній адміністрації. В мерії столиці також поінформували, що попри воєнний стан, обмежень на відвідування цвинтарів у Києві у поминальні дні немає.

У Києві оживає не тільки природа з весною. Оговтується від постійних обстрілів й столичний бізнес. Зокрема, відновив роботу один з найбільших торгівельних центрів — ТРЦ Respublika Park. Дивіться — як виглядає столиця у квітні під час війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Києва розквітлі сто тисяч тюльпанів, які столиці передав Почесний консул України в Амстердамі Еміель де Севрен Жаке. Тюльпани як символ Небесної Сотні розпустилися на Майдані Незалежності, біля Софії Київської та Міністерства закордонних справ України.

Нагадаємо, у Києві, попри воєнний стан, триває відновлення зелених насаджень. На початку квітня лише за день на території Дарницького лісопаркового господарства висадили п’ять тисяч сіянців ялини. 

Дивіться також, як виглядає ботанічний сад у Києві у квітні. Заклад поки що зачинено для відвідувачів, але на квітучі рослини можна подивитись на фото.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися