У центрі Києва розквітлі тисячі тюльпанів (ФОТО)

Весняні квіти розпустилися на кількох локаціях

У центрі Києва розквітлі сто тисяч тюльпанів, які столиці передав Почесний Консул України в Амстердамі Еміель де Севрен Жаке. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник, передають "Коментарі".

Ці квіти мають особливе значення, зазначив Поворозник. Тюльпани як символ Небесної Сотні розпустилися на Майдані Незалежності, на території Софії Київської та біля будівлі Міністерства закордонних справ. Квіти нагадують, що війна в Україні триває не один рік, зазначив перший заступник мера Києва.

"І в час найактивнішого протистояння ці квіти сприймаються по-особливому, вони наче промовляють: "Життя переможе!" — прокоментував оприлюднені мерією столиці світлини посадовець КМДА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві, попри воєнний стан, триває відновлення зелених насаджень. На початку квітня лише за день на території Дарницького лісопаркового господарства висадили п’ять тисяч сіянців ялини. 

Дивіться також, як виглядає ботанічний сад у Києві у квітні. Заклад поки що зачинено для відвідувачів, але на квітучі рослини можна подивитись на фото.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися