ТРЦ Respublika Park відновив роботу у Києві

Які магазини працюють та за яким графіком

У Голосіївському районі Києва відновив роботу один з найбільших торгівельно-розважальних центрів Європи — ТРЦ Respublika Park. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення підприємства.

ТРЦ Respublika Park відчинив свої двері для відвідувачів з 24 квітня та працюватиме щодня за зміненим графіком з 11:00 до 19:00. У торгівельному центрі також відкрився супермаркет “Сільпо”. Придбати тут продукти можна з 9:00 до 21:00. В ТРЦ Respublika Park зробили паркінг безкоштовним та відкрили пункт вакцинації від коронавірусу.

Серед десятків торгівельних точок, які знову запрацювали у ТРЦ Respublika Park, магазини одягу, взуття, побутової техніки, а також — ресторани, кав’ярні та кінотеатр Multiplex. Повний перелік можна знайти на сайті ТРЦ.

Покупців попередили, що в разі повітряної тривоги магазини та заклади зачинятимуться, а відвідувачі та працівники мають пройти до найближчого укриття, що знаходиться на станції метро “Теремки”.

Відкрили ТРЦ Respublika Park у Києві торік. Площа торговельно-розважального центру складає 300 тисяч квадратних метри, з яких 135 тисяч квадратних метрів призначені під оренду. Дивіться на ТРЦ Respublika Park на відео з висоти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у торговельно-розважальному центрі Blockbuster Mall відновив роботу парк розваг Galaxy. Щодня та безкоштовно тут працюють атракціони, квести, батути та дитячі майданчики. У цьому парку розваг на випадок повітряної тривоги облаштовано укриття.

До початку війни з Росією у Києві активно будували ТРЦ Ocean Mall. Це третій торговельно-розважальний центр мережі мегамолів у Києві (перший – Lavina Mall, другий – Blockbuster Mall). Як він виглядає — можна також побачити з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися