У Києві триває будівництво величезного ТРЦ Ocean Mall (ВІДЕО)

Як виглядає будівля на Либідській площі

У Києві зазирнути на будівництво чергового мегамолу можна з висоти пташиного польоту. Відео зведення величезного ТРЦ Ocean Mall оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

"Поруч "Тарілка", мало кому відома бібліотека. ТРЦ Ocean Mall – це третій торговельно-розважальний центр, який входить до мережі мегамолів у Києві (перший – Lavina Mall, другий – Blockbuster Mall)", — зазначив автор відео.

Планується, що новий торговельно-розважальний центр буде п'ятиповерховим із загальною площею 300 тисяч квадратних метрів.

""Літаюча тарілка" на Либідській — будівля другої хвилі радянського модернізму, побудована у 1971 році за проєктом архітекторів Флоріана Юр'єва та Льва Новікова. Існує проект реконструкції “літаючої тарілки”, який має дати будівлі нове життя та зберегти його унікальний архітектурний вигляд", — прокоментував відео блогер Сергій Мухлинін.

 

Торік у Києві відкрили Respublika Park — один з найбільших торгових центрів у Європі, який знаходиться на Великій окружній дорозі. Площа торговельно-розважального центру Respublika Park на Теремках складає 300 тисяч квадратних метри, з яких 135 тисяч квадратних метрів призначена під оренду. Дивіться на ТРЦ Respublika Park на відео з висоти.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва поблизу Дарницького мосту тривають будівельні роботи зі зведення нового гіпермаркету мережі "Епіцентр". Як виглядає споруда — дивіться у нашому матеріалі.

Окрім того, у Дніпровському районі Києва триває реконструкція торговельного центру "Дитячий світ". Об’єкт розташований поблизу метро "Дарниця" на вулиці Малишка. Під час капітального ремонту планують максимально зберегти оригінальний фасад ТЦ, зроблений у стилі модерн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві планують збудувати дорогу з житлового масиву ДВРЗ на Броварський проспект, щоб розвантажити вулицю Алма-Атинську. Вартість будівельних робіт щодо нової дороги становить майже 435 мільйонів гривень. Дивіться на відео з висоти, як виглядає ділянка, де планують розпочати роботи, — екскурсія повітрям шляхами незбудованої дороги із ДВРЗ на Броварський проспект.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися