На Березняках будують величезний гіпермаркет (ВІДЕО)

Як триває зведення нового торгового центру видно з висоти

У Дніпровському районі Києва поблизу Дарницького мосту тривають будівельні роботи зі зведення нового гіпермаркету мережі "Епіцентр". Як виглядає у січні споруда, яка з’явиться на Березняках, на відео з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На Березняках на величезній території триває будівництво нового "Епіцентру". Торговий центр розташований на земельній ділянці площею понад чотири гектари. У попередньому відео блогер Сергій Мухлинін зазначав, що земля знаходиться у власності мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр К".

"Подивимося з висоти, як відбувається будівництво нового Епіцентру на Березняках. Цей об'єкт нагадує величезний металевий конструктор, деталі якого акуратно відсортовані та розкладені поруч, а їх у потрібному порядку збирають будинок", — прокоментував нові кадри блогер.


Окрім того, у Дніпровському районі Києва триває реконструкція торгівельного центру "Дитячий світ". Об’єкт розташований поблизу метро "Дарниця" на вулиці Малишка. Під час капітального ремонту планують максимально зберегти оригінальний фасад ТЦ, зроблений у стилі модерн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві планують збудувати дорогу з житлового масиву ДВРЗ на Броварський проспект, щоб розвантажити вулицю Алма-Атинську. Вартість будівельних робіт щодо нової дороги становить майже 435 мільйонів гривень. Дивіться на відео з висоти, як виглядає ділянка, де планують розпочати роботи, — екскурсія повітрям шляхами незбудованої дороги із ДВРЗ на Броварський проспект.

Нагадаємо, у Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Територію біля споруди та підземний перехід, які зараз перебувають у жахливому стані, приведуть до ладу, пообіцяв мер столиці Віталій Кличко. 

Читайте також, що мер Києва Віталій Кличко взяв на себе персональну відповідальність за відкриття автомобільного сполучення по Подільському мосту. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Федор

25 січня 2022, 14:35

Им главное застолбить территорию на перспективу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися