Синоптики прогнозують травневі грози у Києві

Якою буде погода у столиці цього тижня

У Києві цього тижня синоптики прогнозують грозу та мінливу температуру повітря. Про це інформують в Українському гідрометцентрі, повідомляють "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, у понеділок, 9 травня, протягом дня у Києві буде сонячна та тепла погода без опадів, але з сильним вітром зі швидкістю 7-12 метрів на секунду. Температура повітря у столиці у понеділок вдень коливатиметься від 16 до 18 градусів тепла. У вівторок, 10 травня повітря у Києві вночі — від 6 до 8 градусів тепла, вдень прогріється до 16 градусів зі знаком плюс. Опадів у ці дні синоптики не прогнозують.

У середу, 11 травня, у Києві збережеться тепла погода з температурою повітря від 18 до 20 градусів тепла, без опадів. У четвер, 12 травня, вдень синоптики прогнозують грозу із сильним вітром зі швидкістю 7-12 метрів на секунду з температурою повітря до 26 градусів тепла. Вдень у п’ятницю, 13 травня, у столиці буде сонячна погода без опадів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столичному парку Співоче поле відкрили сезон сотнями тисяч тюльпанів та іншими весняними квітами. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві в парку "Кіото", що поблизу станції метро "Лісова", розквітли сакуриДивіться також нові світлини весняного Києва.

Читайте також: мер столиці Віталій Кличко назвав найнебезпечніші зелені зони у Києві.

Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися