Парк "Прибережний" розквітнув в затоці у Києві (ФОТО)

Як виглядає зона відпочинку зараз

У столичному парку "Прибережний", розташованому в затоці Берковщина, розквітають дерева та з’являються нові алеї. Про це розповів керівник комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король, передають "Коментарі".

Восени у парку "Прибережний" висадили вздовж дороги 700 кущів дерену, а нещодавно — ще 15 черемх та чотири клени, зазначив начальник комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король. Навесні дерева цвістимуть і розростаючись, даватимуть тінь та затишок поблизу.

"Парк "Прибережний" поступово стає справжньої перлиною. Він зеленіє, на дитячих майданчиках лунає сміх малюків, тренажери також не стоять пусткою. З часом він буде ще кращим!" — прокоментував Король.

Начальник комунального об’єднання "Київзеленбуд" подякував столичним комунальникам та бізнесменам за те, що дбають про парк "Прибережний" навіть під час воєнного стану. Як виглядає ця зелена зона у Києві зараз — дивіться фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у "Добропарку" під Києвом тюльпани дивують своїм різноманіттям кольорів — подробиці про відновлення роботи закладу — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що у Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) відкрили простір сімейного відпочинку Kacheli та працюють ще кілька локацій.

Читайте також, що Київський зоопарк відновив роботу в режимі парку та знову відкритий для відвідувачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися