Мешканців Києва попередили про можливі вибухи

У військовій адміністрації столиці назвали причину

У Києві триває розмінування на околицях та у передмісті столиці, тому місцеві мешканці можуть чути вибухи. Про це розповів керівник штабу Київської міської військової адміністрації Сергій Корнійчук, передають "Коментарі".

За його словами, сапери завершили роботу на Житомирському та Броварському напрямках, але розмінування ще триває на Виноградарі, в районі Пущі-Водиці та на Вишгородському напрямку. Особливу увагу приділяють лісовим масивам.

"Ми просимо громадян не відвідувати лісопаркові зони і як завжди наголошуємо на дотриманні правил безпеки, які знаходяться на нашому сайті", — закликав Корнійчук.

Начальник штабу Київської міської військової адміністрації додав, що через розмінування кияни можуть періодично чути вибухи.

"Розмінування території на околицях Києва ще тривають, ви інколи можете чути вибухи, це працюють наші піротехніки", — пояснив керівник штабу військової адміністрації столиці.

Нагадаємо, цієї ночі в Оболонському районі Києва, неподалік станції метро "Почайна", сталася пожежа у вантажних автомобілях. До повідомлення рятувальників кияни повідомляли про вибухи та чекали на пояснення офіційних джерел.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Горіла дев’ятиповерхівка на вулиці Алматинській, 64-А. Деяке житло вигоріло вщент. Подробиці — в нашому матеріалі.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/257


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


comments

16 травня 2022, 15:57

https://pastebin.com/J7d0E6E7 [url=https://pastebin.com/J7d0E6E7]https://pastebin.com/J7d0E6E7[/url]

comments

16 травня 2022, 15:56

https://pastebin.com/J7d0E6E7

comments

16 травня 2022, 15:56

comments

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися