У Бучі перекриють залізничний переїзд: як об’їхати

Причини обмежень руху автотранспорту назвали в мерії

У Бучі обмежать рух автомобільного транспорту на залізничному переїзді по вулиці Вокзальній. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради.

За даними мерії, обмеження руху автотранспорту на залізничному переїзді тимчасові. Переїзд у Бучі закриють з середи, 18 травня, о 8:00. Проїзд автомобільного транспорту на залізничному переїзді планують відкрити 26 травня о 20.00.

Перекриття руху на залізничному переїзді в Бучі пов’язане з необхідністю проведення невідкладних аварійних робіт з відновлення енергетичної підстанції для забезпечення безпечного руху поїздів та автотранспорту.

"На час виконання ремонтних робіт об’їзд автотранспорту здійснюватиметься по вулиці Тарасівській", — поінформували у Бучанській міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині відкрили тимчасовий міст на Варшавській трасі. Переправа забезпечила транспортне сполучення Києва з Ірпінем, Бучею та Гостомелем.

Найближчим часом під Києвом відновлять підірваний міст через річку Ірпінь, що поблизу Стоянки. Цю споруду на під’їзді до столиці зруйнували 25 лютого, щоб перешкодити наступу російських військ. Транспортне сполучення планують відкрити у Стоянці наприкінці травня. Подробиці та відео відновлювальних робіт — в нашому матеріалі.

Дивіться також відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михайло

20 травня 2022, 12:05

Писака хріновий. Незрозуміло перекриють переїзд чи вулицю Вокзальну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися