Під Києвом підірваний біля Стоянки міст готують до відкриття (ВІДЕО)

Як тривають відновлювальні роботи можна подивитись відео

Найближчим часом під Києвом відновлять підірваний міст через річку Ірпінь, що поблизу Стоянки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної військової адміністрації.

Міст поблизу Стоянки на під’їзді до Києва зруйнували 25 лютого, що перешкодити наступу російських військ. Транспортне сполучення спорудою планують відкрити у Стоянці наприкінці травня. На мосту вже змонтували тимчасові опори, демонтували два прольоти та влаштували монолітні фундаменти.

Поки триває відновлення зруйнованого мосту на цій ділянці по лівому проїзду автодороги працює тимчасова переправа. Її змонтували за п’ять днів після звільнення Київської області від російських окупантів.

Як ведуться відновлювальні роботи на мосту у Стоянці перевірили начальник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, його радник Олексій Кулеба та заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко. Відкриття мосту заплановане на 29 травня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Пущі-Водиці почали відновлювати трамвайну колію, що була пошкоджена внаслідок обстрілів російських окупантів. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, між Києвом та Полтавою відновили транспортне сполучення міжнародною трасою. Як виглядає одна з найважливіших магістралей в Україні можна подивитись на відео.

Дивіться також фото, як змінюються вулиці у Києві, та де заплановані дорожні роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися