На Київщині розшукали зниклого малюка, який пройшов чотири кілометри (ВІДЕО)

Трирічного хлопчика розшукували чотири години

У Бучанському районі Київської області розшукали трирічну дитину, яка пішки пройшла чотири кілометри від дому. Про це розповів керівник поліції регіону Андрій Нєбитов та у Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Бучі, малюк зник в районі села Тарасівщина. Для пошуку дитини терміново викликали пошукові бригади, зокрема з бійців Добровольчого формування Бучанської міської територіальної громади №1. "О 19:00 бучанські добровольці знайшли дитину і вона вже разом із сім‘єю!" — йдеться в повідомленні мерії Бучі.

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов розповів, що трирічного хлопчину розшукали в Гаврилівці. За його словами, багатодітні батьки шукали зниклого сина самотужки дві години поспіль і лише коли не змогли знайти звернулись до поліції. Трирічний Кирило пройшов понад чотири кілометри.

"На щастя, поліцейські, військові та добровольці оперативно зреагували, розшукали дитину і повернули її додому. Батьки, почуйте мене! Якщо у вас зникла дитина, одразу телефонуйте до поліції. (Вас за це сварити не будуть). Не гайте час, кожна хвилина — безцінна!" — наголосив Нєбитов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися