Волонтери передали захисникам військове спорядження, а медикам – хірургічне обладнання (ФОТО)

Волонтерський штаб відправив на схід та південь України декілька важливих вантажів, на які чекають українські захисники. Про це повідомив керівник волонтерського штабу Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook.

"Тернопільска команда отримала допомогу з Канади: військове спорядження, хірургічне обладнання для медиків, ліки, спальні мішки, наплічники та бойовий одяг для військових. Вантаж вже доставляють в Одесу та Миколаїв. Дніпровська команда на чолі з Віталієм Жеганським придбала навігатори, тепловізори, каски кевларові, тактичні окуляри, біноклі, фонарики, форму, взуття для розвідників у Луганській області", - розповів Артур Палатний.

Він також зазначив, що Київська команда разом з Орестом Криштафовичем відправила на Схід аптечки в повному укомплектуванні фонду PEACE FOR THE FUTURE та гуманітарну допомогу. Також необхідні речі передали частинам ЗСУ Львівська та Вінницька команди волонтерів.

Артур Палатний повідомив, що вінницькі волонтери продовжують опікуватися біженцями і збирають для них сезонні речі та продукти харчування.

"Уже третій місяць наша Вінницька команда, Геннадій Ткачук та Людмила Станіславенко забезпечують центр біженців. Сотні сімей звернулись по допомогу, і кожному з них було підібрано зручний одяг, сезонне взуття та надано набір продуктів за потреби. Якщо ви також хочете допомогти, приносьте сезонні речі у гарному стані. Також є потреба у продуктах харчування", — повідомив керівник волонтерського штабу "Українська команда".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися