Пропуск на транспорт в Києві: де він не потрібен

Громадський транспорт в Києві продовжує працювати в спеціальному режимі і перевозить не всіх пасажирів. Вся справа в тому, що через посиленого карантину на поїздки в наземному і підземному транспорті ввели спецпропуски, але отримали їх далеко не всі кияни.

Але, як виявилося, в Києві не потрібно пред'являти посвідчення або спеціальний пропуск для поїздок в міській електричці. Журналісти Коментарів особисто переконалися в цьому, проїхавшись в поїзді вранці сьогодні, 16 квітня.

Так, ми сіли у вагон на станції "Почайна". Попри те, що вхід на платформу обладнаний турнікетами, наявність спецпропуску у нас ніхто не перевіряв. Тому, ми просто купили квиток за 8 гривень.

Громадський транспорт прибув на станцію точно за розкладом - о 08:15. До слова, пасажирів на платформі було не дуже багато: мабуть, локдаун таки вніс корективи в роботу багатьох киян, які тепер ведуть справи не в офісі, а вдома.

Уже в вагоні, коли потяг рушив, ми почули розмову двох пасажирів. Вони обговорювали те, що в міських електричках час від часу з'являються контролери, які починають перевіряти всіх пасажирів на наявність квитка і спецпропусків.

Ми доїхали до станції "Дарниця" і вийшли з вагона. Потім дочекалися наступного рейсу і вирушили в дорогу на "Почайну". Доїхали без особливих проблем і ніяких перевірок ні в вагонах, ні на кінцевих станціях не було.

Підсумок: міська електричка - єдиний вид громадського транспорту, на який вплинули обмеження і спецпропуск тут не потрібен.

Читайте также