Для правосуддя: у Києві пікетували суд через справу про смертельну ДТП за участі бізнесмена Сергія Іванчука

Сьогодні активісти "Українського стягу" разом із "Традицією і Порядком" та іншими патріотичними організаціями пікетували Київський апеляційний суд по справі Сергія Іванчука.

Сергій Іванчук - впливовий бізнесмен із Новоград-Волинського, який два роки тому на смерть збив жителя Рівненської області. Наразі Іванчук справедливо перебуває у СІЗО, але все ж таки намагається оскаржити міру запобіжного заходу в Київському апеляційному суді.

"Саме тому ми вийшли під скандально відомий апеляційний суд, щоб висловити свою громадянську позицію і не дати корумпованій судовій системі відпустити його на свободу", - кажуть активісти. 

Людей свідомо не пускали до судової зали, але врешті-решт завдяки спільним зусиллям активістам таки вдалося потрапити на засідання. Втім, розгляд справи перенесли начебто через хворобу адвоката підсудного.

Наступне судове засідання має відбутися 6 травня. Активісти знову обіцяють прийти до суду. 

Зазначимо, що СергІй Іванчук став учасником смертельної ДТП у 2018 році, коли автомобіль "БМВ-750", за кермом якого був підозрюваний, на величезній швидкості збив пішохода у селі Федорівка Гощанського району Рівненської області. 

У 2008 році чоловік був учасником іншої дорожньо-транспортної пригоди: у Новоград-Волинському ввечері 7 грудня він збив автомобілем "Порше Каєнн" чоловіка з дружиною, які, повертаючись із церкви, переходили "зеброю" дорогу. Від удару подружжя загинуло. Тоді Іванчук у колонію за смерть двох людей не потрапив, отримавши лише умовне покарання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

27 квітня 2021, 08:04

А то что он убил одного человека перед этим судом в драке,в баре "Кураж", никто написать не хочет?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися