Обшуки у лідера руху «Традиція і Порядок» Ходаковського. З’явилось нове відео обшуків

На офіційному каналі організації в Telegram з’явилось нове відео:

"Обшуки в квартирі Богдана Ходаковського, збуджені поліцейські, безпідставні звинувачення, оголошення про підозру членам політради. Усе це — репресії проти руху "Традиція і Порядок", – йдеться у повідомленні під відео.

Також в повідомленні запевняють, що ініціатори — це чиновники з високих кабінетів та обіцяють детальніше розповісти про це згодом.

Із попередніх дописів стало відомо, що слідчі дії начебто проходять з суттєвим порушенням процесуальних норм: на підставі незаконної ухвали та без участі захисників, слідчі порушують право на захист, камера не фіксує всі дії осіб, що проводять обшук, не всі особи внесені до протоколу. 

Після публікації відео, з’явився анонс прес-конференції "Поліцейська сваволя проти "Традиції і Порядку", яка пройде завтра, 29 квітня, о 14:00 в інформагентстві "Українські Новини". Богдан Ходаковський – лідер руху та Олександр Смаглюк – юрист, член політради руху обіцяють повідомити про політично вмотивоване переслідування працівниками Нацполіції учасників руху "Традиція і Порядок", зокрема про незаконні обшуки, які мали місце 28 квітня.  

"Я не здивуюсь, якщо спроба втягнути мене та моїх близьких у шиту білими нитками справу — це спроба ліквідувати таку незручну, а головне незалежну силу, як "Традиція і Порядок", - зазначив Богдан Ходаковський у дописі.

Зранку "Коментарі" писали, що голові руху та лідеру партії "Традиція і Порядок" Богдану Ходаковському повідомили про підозру у вчиненні правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 296 КК, тобто хуліганство, грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом. За словами Ходаковського, слідчі так і не змогли пояснити, у чому саме підозрюють лідера руху "Традиція і Порядок".

Представники руху повідомили, 5 березня 2021 року в Одесі під час Маршу за права жінок представники організації розгорнули банер "Патріархат тебе любить!" та використовували гучномовець поряд з колоною феміністок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


"Порядок"=беспорядок

28 квітня 2021, 23:20

Чому не "лад"?.. Фінансує їх Москва, аби виставити нас "нацистами"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися