По Київській області оголосили несприятливий прогноз: подробиці

Яка погода очікується найближчими днями

У Київській області зберігаються несприятливі погодні умови. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

“Вночі 15-16 травня в Київській області на поверхні ґрунту заморозки 0-5 градусів. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий”, - йдеться у повідомленні.  

Щодо погодних умов найближчої доби, то синоптики зазначають - по Київській області температура вночі становитиме 1 - 6 градусів тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0 - 5 градусів, вдень 11 - 16 градусів тепла. 

У Києві вночі очікується температура в межах 4 - 6 градусів тепла, вдень близько 15 градусів тепла.

Загалом, за даними синоптиків, у наступні дні по Київщині очікується хмарна погода з проясненнями та внаслідок антициклону зберігається погода без опадів,  проте вдень 18 травня можливий короткочасний дощ.

Температура істотно не зміниться, проте є тенденція до її підвищення. Вночі 6 - 10 градусів тепла, вдень 15 - 17 градусів тепла. 

Також У Києві та області утримується надзвичайна пожежна небезпека. “14 - 16 травня по області (крім району Чорнобиля) надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню)”, - попередили синоптики. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканців Київській області попередили про можливі гучні звуки. У Київській обласній військовій адміністрації зазначили, що у Вишгородському районі можливо чути звуки вибухів.

У яких районах також проводитимуть гучні роботи, читайте за посиланням.


Джерело: https://t.me/uhmc2022/2496


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися