У Києві обмежуватимуть рух транспорту наступними днями: подробиці

Де 16, 17 та 18 травня обмежать рух транспорту

Наступними днями у Києві обмежуватимуть рух транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

Так, 16 та 17 травня короткочасно обмежуватимуть рух транспорту на вул. Академіка Заболотного.

В КК “Київавтодор” уточнили, що з 08:00 до 17:00 короткочасно обмежуватимуть рух транспорту у крайній лівій смузі від вул. Фестивальна в напрямку Одеського шляхопроводу. Причиною називають проведення ремонтних робіт - працівники КП ШЕУ “Магістраль” виконуватимуть роботи із заливки тріщин.

Також 18 травня з 09:00 до 16:00 частково обмежать рух транспорту в тунелі на вул. Олени Теліги в напрямку станції метро “Почайна”. Рух транспорту перекриватимуть у зв'язку з проведенням робіт з очищення водозбірної камери.

Нагадаємо, що в Управлінні державної охорони України повідомили, що 14-15 травня можливі обмеження дорожнього руху в центральній частині міста Києва у зв’язку з проведенням охоронних заходів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інспектори відділу безпеки дорожнього руху провели перевірку автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів.

“Зокрема, інспектори зафіксували стан проїзної частини, узбіч, тротуарів. Перевірили наявність дорожньої розмітки, дорожніх знаків, штучного освітлення, пристроїв примусового зниження швидкості”, - повідомили в патрульній поліції.  Також поліцейські перевірили облаштування ділянок з підвищеною аварійністю, місць концентрації ДТП.

Детальніше про порушення, які виявили в ході перевірок, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися