Мешканцям Київської області нагадали, де заборонено відпочивати влітку

У громаді пояснили де та чому заборонено відпочивати

У межах території Томашівської громади заборонено відпочивати на водних об'єктах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію громади. 

“Шановні жителі територіальної громади! Інформуємо про продовження заборони на масовий відпочинок на водних об’єктах на літній період 2024 року”, - йдеться у повідомленні громади. 

Мешканцям громади пояснили, що водні об’єкти, що знаходяться у межах території  Томашівської громади, не мають облаштованих пляжів та є непридатними для купання людей. 

Також мешканців попередили про безпекові обмеження. “Рекомендуємо не відвідувати пляжі та зони відпочинку, щоб уникнути масового скупчення людей. Також там немає де сховатися під час повітряної тривоги та відсутні бомбосховища. Тому існує загроза вашому життю та здоров’ю”, - наголосили у громаді, зазначивши, що купатися можна лише там, де дозволено.

Варто зазначити, що скупчення людей у місцях відпочинку у період дії воєнного стану може мати трагічні наслідки. Днями російські війська обстріляли базу відпочинку на Харківщині. Серед загиблих - вагітна жінка. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці не планують відкриття пляжного сезону, враховуючи дію воєнного стану. Громадянам не рекомендують відвідувати пляжі та зони відпочинку з метою уникнення масового скупчення людей.

Нагадаємо, що цьогоріч коштом Київського обласного бюджету придбають понад тисячу путівок для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Дізнатися, хто та як може отримати безплатну путівку, можна за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися