Стало відомо, які роботи виконали в одному з районів Києва (ФОТО)

Які роботи з благоустрою виконують у Деснянському районі столиці

У Деснянській РДА міста Києва відзвітували про проведені роботи на дорогах, а також у парках та скверах, повідомляє портал "Коментарі".

Так, за минулий тиждень спеціалісти КП ШЕУ Деснянського району КК “Київавтодор” очистили 17 зливоприймачів та п'ять оглядових колодязів, відремонтували три зливоприймачі та один оглядовий колодязь. 

Також протягом тижня працівники прибрали 304 100 квадратних метрів балансової вулично-шляхової мережі. “Щодня проводиться прибирання підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту. Ведуться роботи по ремонту ПП “Проспект Червоної Калини, 45 - універсам “Фестивальний” та “Проспект Леоніда Каденюка (Гагаріна) - вулиця Вінстона Черчилля (Червоноткацька)”, - повідомили у РДА.

Спеціалісти виконали ямковим ремонтом асфальтобетонного покриття – 2 911 квадратних метрів. 

А спеціалісти КП УЗН Деснянського району дбають про стан парків, скверів та зелених зон. 

“Погодні умови сприяють здійсненню догляду за елементами благоустрою на балансових територіях підприємства та підтримці висоти трав’яного покриву газонів на належному рівні. Також з’явився ще один квітник з багаторічних квітів”, - повідомили у РДА.

Також відзначили, що композиція буде прикрашати парк довготривалим цвітінням кожного сезону, а також сприятиме економії ресурсів під час догляду за квітами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почали встановлювати популярні в Європі та США вуличні меблі з озелененням – парклети.

Про особливості та функціонал вуличних меблів можна дізнатися за посиланням.

Читайте также