У Києві сьогодні обмежать рух транспорту: схема

Обмеження руху транспорту вводять у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

На Оболонському проспекті 22 травня з 08:00 до 22:00 обмежать рух транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

У КК “Київавтодор” уточнили: “22 травня з 08:00 до 22:00 на Оболонському проспекті обмежать рух транспорту в напрямку від просп. Степана Бандери до вул. Героїв полку “Азов”.

Обмеження запроваджують у зв'язку з укладанням асфальтобетонного покриття на Оболонському проспекті.


Нагадаємо, що з 21 травня у Києві будуть обмежувати рух транспорту. Так, з 21 травня до 28 вересня діятимуть обмеження руху транспорту на ділянці від вул. Сімʼї Шовкоплясів до розвороту на вул. Богатирську (ПрАТ "Оболонь"). 

У КК “Київавтодор” пояснили, що зміни пов’язані з продовженням реконструкції транспортної розвʼязки на перетині вулиць Полярної та Богатирської. 

Детальніше про обмеження проїзду у Києві, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у понеділок, 20 травня, очільник столиці Віталій Кличко відкрив рух новим шляхопроводом на Оболоні. Відтепер транспорт зможе рухатись вулицею Полярною естакадою через Богатирську. Повне завершення робіт з відкриттям зʼїздів зі шляхопроводу планують встигнути за літо. 

Детальніше про проведення ремонтних робіт на дорогах Києва читайте тут

Також у Деснянській РДА міста Києва відзвітували про проведені роботи на дорогах, а також у парках та скверах. 

Дізнатися детальніше, які роботи виконали працівники комунальних підприємств у Деснянському районі можна за посиланням.


Читайте также