В одному з районів Києва зникло світло: що сталося

В одному з районів Києва сталася локальна аварія

В Оболонському районі деякі мешканці залишилися без світла. У Київській міській військовій адміністрації пояснили, чому зникло світло та коли відновлять постачання послуги, повідомляє портал "Коментарі".

У КМВА зазначили, що без світла залишилась частина будинків на проспекті Оболонському, Героїв Дніпра, вулицях Тимошенка та Зої Гайдай. Причина відключення -  локальна аварія.

“Енергетики вже працюють над ліквідацією аварії. Прогнозують повернути світло до 10:00. Нагадаємо, що 22 травня стабілізаційні графіки не застосовуються з 07:00 до 18:00”, - йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в “Укренерго” дали ліміти споживання електропостачання на сьогодні. 

“22 травня графіки погодинних відключень будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 00:00 до 07:00 та з 18:00 до 24:00 доби. Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежується”, - пояснили в “Укренерго”.

У компанії нагадали, що графіки відключення світла застосовують через масштабні пошкодження та руйнування, спричинені ворожими обстрілами. “З 22 березня по 8 травня ворожі війська п’ять разів цілеспрямовано атакували всі великі теплові та гідроелектростанції. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку атак”, - уточнили в “Укренерго”. 

Дізнатися детальніше про обмеження, які запроваджують у Києві, та який відсоток потреб столиці буде забезпечено, читайте за посиланням.


Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/6030


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися