У Києві та області реєструють на фінансову допомогу: умови отримання коштів

Хто та на які потреби може отримати грошову допомогу

Деякі представники малого та середнього бізнесу, які працюють у Києві та Київській області можуть отримати фінансову допомогу у розмірі 20 000 доларів США. Mercy Corps поновлює прийом заявок на фінансову допомогу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Боярської громади. 

Фінансова допомога надається представникам малого та середнього бізнесу, які релокувалися до Дніпропетровської області, м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу з указаних регіонів. 

Головною умовою отримання допомоги є створення або збереження щонайменше трьох робочих місць для ВПО або постраждалого від війни населення. Пріоритет буде надаватися тим бізнесам, які потребують коштів для відновлення своєї діяльності.

Відповідно до умов програми, учасників відбиратимуть на конкурсній основі. Середній розмір фінансової допомоги на придбання виробничих основних засобів буде становити 20 000 доларів США в гривневому еквіваленті за актуальним курсом Національного банку України.

Ознайомитись з умовами програми, критеріями відбору учасників та подати онлайн-заявку для участі можна на сайті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що від початку 2024 року 43,2 мільярди гривень банківських кредитів на розвиток отримали 6 724 агрогосподарств.

Підприємства Київської області серед інших регіонів отримали найбільший обсяг кредитів за різними програмами - 12,8 мільярда гривень виділено для 623 підприємств.  За програмою “Доступні кредити 5-7-9” найбільше коштів також отримали підприємства Київщини – 2,34 мільярда гривень для 367 господарств.

Детальніше про умови кредитування читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися