Стало відомо, скільки планують витратити на дорожню розмітку в одному з районів Києва

Які розмітки планують наносити у Святошинському районі Києва

На дорожню розмітку у Києві планують витратити понад два мільйони гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Тендер оголосило комунальне підприємство “Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району” м. Києва.

У тендері йдеться про замовлення однієї послуги з нанесення поперечної та поздовжньої розмітки (поновлення) у Святошинському районі м. Києва. Поздовжню розмітку переможець тендеру має нанести на понад 105 кілометрів. 

picture

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024 року. Очікувана вартість 2 072 887,34 грн.

Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 1 червня, а початок аукціону анонсований на 3 червня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почали активно ремонтувати дороги та тротуари й роботи з будівництва виконуються відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації. Проте вартість одного квадратного метра асфальтобетонного покриття та покриття тротуарів назвати не можуть. 

Яких норм повинні дотримуватися під час ремонту доріг читайте за посиланням.

Нагадаємо, що поліцейські Києва викрили схему розкрадання близько 10 мільйонів гривень бюджетних коштів під виглядом ремонту доріг у столиці.

У поліції розповіли, що схема заволодіння бюджетними коштами передбачала виконання ремонту автомобільних доріг у столиці з порушенням технологій та за завищеними цінами.

Представники яких підприємств причетні до схеми, читайте тут



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися