Рух транспорту на ділянці Кільцевої дороги обмежать на місяць: схема

Де у Києві місяць ремонтуватимуть дорогу

У Києві тривають ремонти доріг - містян попередили про обмеження руху транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

Обмеження місяць, з 28 травня по 28 червня, триватиме на ділянці Кільцевої дороги від Жулянського шляхопроводу до закладу швидкого харчування McDonald’s та повністю – на вул. Миколи Трублаїні на ділянці від вул. Якова Качури до Кільцевої дороги.

Зміни в організації руху транспорту пов’язані з капітальним ремонтом Кільцевої дороги Т-10-27 Київське півкільце від Жулянського шляхопроводу до повороту у Вишневе.

“На цих ділянках дорожники влаштують нижні шари асфальтобетону, встановлять бортовий камінь і прокладуть тротуари”, - йдеться у повідомленні. 

Для об’їзду зони виконання дорожніх робіт рух транспорту організують двома смугами в кожному напрямку з протилежної сторони. pictureРаніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва 27 травня стався витік води. У “Київводоканалі” повідомили про проведення робіт з ліквідації пошкодження водопровідної мережі діаметром 300 мм, що сталося на перетині вулиць Антоновича та Лабораторної. Також рух транспорту проїжджою частиною буде обмежений під час виконання аварійних робіт.

Нагадаємо, що ремонтні роботи ведуться й на інших ділянках столичних доріг. Так, з 24 травня до 31 липня у Дніпровському районі на вул. Дениса Рачінського дорожники ремонтуватимуть асфальтобетонне покриття. А з 24 травня до 31 серпня на просп. Алішера Навої на ділянці від Воскресенського просп. до вул. Князя Романа Мстиславича триватиме комплекс робіт з ремонту асфальтобетонного покриття. 

Ознайомитися зі схемами проїзду можна за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

27 травня 2024, 18:51

В Киеве нет кольцевой дороги, есть полукольцо и 34 года дикого воровства, а также власть еврейских фашистов ! Господи, накажи этих уродов !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися